document.write('');
چطور هزینه های عروسی را کاهش دهیم؟ !!!!!!!! - از همه جا
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هر کس جویای حکمت است، باید خاندان مرا دوست بدارد [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
چهارشنبه 91 آذر 15 , ساعت 10:35 عصر

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سعی کنید سراغ تولید کننده های اصلی بروید که مجوز تولیدی دارند و تقریبا همه مراحل کار، از فیلم برداری و عکس برداری گرفته تا میکس و مونتاژ و چاپ و… را خودشان انجام می دهند.

هزینه های ازدواج و برگزاری جشن عروسی یکی از اساسی ترین و در عین حال پر استرس ترین بخش های عروسی است که فکر همه عروس و دامادهای جوان را به خود مشغول می کند. همه دوست دارند که جشن عروسی خود را به بهترین نحو ممکن و بدون کم و کاست برگزار کنند و در عین حال حداکثر صرفه جویی را نیز در هزینه های جشن عروسی داشته باشند.

5 توصیه برای کاهش هزینه‌های عروسی

صرفه جویی در هزینه های عروسی به معنای لذت نبردن از این اتفاق مهم زندگی و کم اهمیت جلوه دادن آن نیست. هدف از صرفه جویی در هزینه ها، مدیریت صحیح بودجه و هزینه عروسی است که می تواند شروع بهتری را برای زندگی مشترک شما به ارمغان آورد.

منظور ما از مدیریت هزینه های عروسی، عاقلانه خرج کردن است و برای عاقلانه خرج کردن رعایت نکات زیر می تواند به شما کمک کند. اگر شما هم به دنبال راههای کاهش هزینه های ازدواج و عروسی هستید، این نکات را بخوانید.

1 – کاهش هزینه های عروسی با تعیین هوشمندانه تاریخ مراسم

اگر می خواهید هزینه های مراسم عروسی خود را کاهش دهید، اولین اسکناس ها را می توانید با تعیین درست تاریخ مراسم خود، صرفه جویی کنید. بسیاری از خدمات مرتبط با برگزاری مراسم عروسی، در روزهای وسط هفته و فصل های پاییز و زمستان، ارزانتر هستند.

شما می توانید با انتخاب یک روز در روزهای وسط هفته تخفیف های قابل توجهی در این خدمات کسب کنید. بعنوان مثال، تالارها و باغ های محل برگزاری مراسم، گل فروشی ها، موسسه های عکاسی و فیلم برداری، آرایشگاه های عروس و … همگی در روزهای میانی هفته، تخفیف های قابل توجهی به مشتریان خود می دهند.
علاوه بر این در فصل های سرد سال مثل پاییز و خصوصا زمستان، که بازار مراسم عروسی کم رونق تر است، می توانید این خدمات را با قیمت های پایین تری نسبت به بهار و تابستان، دریافت کنید.

2 – در انتخاب محل برگزاری مراسم عروسی دقت کنید

آمار نشان می دهد بخش عمده ای از هزینه های عروسی (حدود 30%) مربوط به هزینه محل برگزاری مراسم و پذیرایی است. بنابراین در انتخاب باغ یا تالار محل برگزاری جشن عروسی تان بیشتر دقت کنید. بعنوان مثال اگر تعداد مهمانان شما کم است، چه لزومی دارد که یک تالار بزرگ را انتخاب کنید؟ چرا سراغ مکان کوچکتری نمی روید؟ با انتخاب جای کوچکتر، مهمانان شما هم بیشتر به هم نزدیک می شوند و اصطلاحا در فضای تالار ” گم نمی شوند “.

برخی از باغ ها نیز به دلیل اینکه در اطراف شهرها واقع هستند و در ضمن هزینه های کمتری دارند، با قیمت های مناسب تری با شما قرارداد می بندند و در عین حال مهمانان شما از فضای با طراوت آنجا لذت می برند. شاید گزینه مناسبی باشد اگر به تالارها و باغ هایی که به فاصله کمی در اطراف شهر شما هستند فکر کنید. این اماکن به دلیل دورتر بودن از مراکز شهری، قیمت های مناسب تری دارند و در ضمن مهمانان شما دردسر ترافیک سنگین داخل شهر را هم نخواهند داشت.

3 – گل آرایی ها و تزئینات غیر ضروری را حذف کنید

گل آرایی ماشین عروس، بادکنک آرایی سالن پذیرایی، آتش بازی و … در ظاهر چندان پرهزینه نیستند اما اگر با هم جمع شوند می توانند بسیار گران باشند. اگر اسکناس های خود را دوست دارید سعی کنید احساسی تصمیم نگیرید. برخی از این خدمات مثل تزئین ماشین عروس را می توانید با هزینه های کمتری نیز انجام دهید. مثلا باحذف برخی از گل های گران قیمت و جایگزین کردن آنها با گل های ارزان تر و یا حذف گل هایی که مربوط به آن فصل نیستند و انتخاب گل هایی که در آن فصل فراوان تر هستند، می توانید هزینه های تزئین ماشین عروس را کاهش دهید.

مواردی مثل بادکنک آرایی و گل آرایی سالن پذیرایی اگر حذف شوند نیز تاثیر چندانی بر گرمی مجلس شما نخواهند گذاشت. مواردی مثل آتش بازی و … نیز توسط نزدیکان شما با هزینه های بسیار کمتر قابل اجرا هستند. پس در هنگام عقد قرارداد با ارایه دهنده این خدمات، دقت بیشتری در موارد انتخابی خود بکنید و فراموش نکنید که : قطره قطره جمع گردد، وانگهی دریا شود.

4 – عکاسی و فیلم برداری عروسی

عکاسی و فیلم برداری مجلس عروسی یکی از قسمت هایی است که اگر کمی دقت کنید، می توانید حسابی در هزینه های آن صرفه جویی کنید. در درجه اول سعی کنید با چندین موسسه مذاکره کنید و از قیمت ها و همچنین کیفیت کار آنها مطلع شوید.
سعی کنید سراغ تولید کننده های اصلی بروید که مجوز تولیدی دارند و تقریبا همه مراحل کار، از فیلم برداری و عکس برداری گرفته تا میکس و مونتاژ و چاپ و… را خودشان انجام می دهند. به این ترتیب، هزینه های واسطه گری و دلالی در این خدمات را حذف می کنید و به راحتی حدود 20% تا 30% صرفه جویی خواهید کرد. از مدیر موسسه بخواهید مکان اجرای کلیه این مراحل را در محل کار خود به شما نشان بدهد تا اطمینان حاصل کنید که خودشان انجام می دهند. سعی کنید در سفارش های خود جانب احتیاط را نگه دارید.
تعداد عکس های چاپی، ابعاد آلبوم دیجیتال، تعداد دوربین ها و سایر تجهیزات و… شاید به تنهایی هزینه زیادی نداشته باشند اما وقتی با هم جمع می شوند، هزینه بالایی خواهند داشت. پس سعی کنید احساساتی نشوید و عاقلانه سفارش بدهید.

یک نکته مهم : اگر 6 تا 8 ماه زودتر از تاریخ عروسی اقدام به عقد قرارداد کنید، تخفیف های قابل توجهی از موسسه های عکس و فیلم عروسی دریافت خواهید کرد.

5 – ماه عسل به کجا می روید؟

ماه عسل نیز یکی از پرهزینه ترین قسمت های عروسی است. البته شاید لذت بخش ترین آن نیز باشد. اما با انتخاب صحیح مقصدتان، می توانید در هزینه های خود صرفه جویی کنید. از قبل در باره محل های مورد نظرتان تحقیق کنید تا بتوانید حدود قیمت ها را بدانید و بهتر انتخاب کنید. همچنین از خرج های اضافی و هزینه های بی دلیل مثل سرگرمی های گران قیمت و یا هتل های لوکس و پرهزینه، در ماه عسل خود داری کنید.
گاهی اوقات مسافرت به یک روستای باصفا در دل طبیعت و اقامت در یک خانه محلی با اجاره کم، خاطرات فراموش نشدنی را برای شما رقم خواهند زد. اگر زمان ماه عسل خود را کمی جابجا کنید و در روزهایی که مسافرت ها رونق کمتری دارند، به ماه عسل بروید، می توانید حسابی در هزینه ها صرفه جویی کنید. در ایران، معمولا در فصل مدارس مسافرت ها از رونق می افتند و اماکن تفریحی خلوت و ارزان هستند.

رعایت نکات ذکر شده فوق، به شما کمک می کنند که هنگام تصمیم گیری برای جزئیات مراسم عروسی خود، عاقلانه تر تصمیم گیری کنید و از بریز و بپاش های غیر ضروری خود داری کنید. اگر زندگی خود را با مدیریت مناسب شروع کنید، استرس کمتری را هم تحمل خواهید کرد. شما که نمی خواهید زندگی مشترک خود را با کوهی از بدهی های سنگین آغاز کنید؟



کل چیزا از اول تا الان